.mooi weer verbindt meer dan kerst

februari 19, 2018 on 11:31 am | In ge | 5 Comments

We liepen naar Bloemendaal aan Zee. Met zonder jas. De enige strandtent die open was, zat zo vol dat er mensen in de rij stonden voor de ingang van het terras. Mondjesmaat werden ze binnengelaten door twee medewerkers. Als je pech had, kreeg je een plekje in de schaduw.
Terug boven op de boulevard probeerden we wat te bestellen bij een ander tentje. Dat kon echter alleen bij een tafeltje, werd ons aan de bar verteld. We gingen er aan eentje zitten, maar er kwam vooralsnog niemand. Gelukkig had ik er thuis nog aan gedacht een flesje water in m’n tas te stoppen, ook al zouden we maar een klein stukje gaan wandelen.

We liepen terug. Met open jas. Dat, samen met de positieve energie van bijna iedereen om ons heen, maakte me nog steeds blij. Mooi weer verbindt meer dan kerst.

We stopten even bij het Uitkijkpunt. Na dertien jaar weet ik heus wel hoe mooi het hier is, maar het kan geen kwaad om het nog eens goed te bekijken. Van een afstandje.
Het grotere plaatje.
Uitademen.
Het is zoals het is.
Zonovergoten schoonheid.

Untitled

Untitled

5 reacties »

RSS feed voor reacties op dit bericht.

 1. Het is zeker schoon. Zo heerlijk die zon!

  Comment by Sandra — 19/02/2018 #

 2. Ja, jullie wonen geweldig mooi!!!

  Comment by Aukje — 19/02/2018 #

 3. @sandra, miste ‘m vandaag echt ook weer!
  @aukje, jaaa! ツ

  Comment by de mama — 19/02/2018 #

 4. Oh wauw<33

  Comment by Saskia — 20/02/2018 #

 5. Wauw, wat heerlijk!!

  Comment by Huize Haaknaald — 20/02/2018 #

Een reactie plaatsen

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.