.2o18

februari 6, 2018 on 12:40 pm | In ge | 6 Comments

Een jaar geleden liet ik jullie achter met een liedje, en hier ben ik weer. Met alweer een liedje.
En, hopelijk, no hard feelings.

Het was nogal een kutjaar, dat 2017, maar gelukkig waren er ook fijne momenten. Zo zijn we in april nóg dichter bij zee gaan wonen, een huisje dat in 1895 gebouwd werd, met originele waterpomp nog, is nu mijn thuis. Samen met mijn vader legde ik er afgelopen voorjaar mijn eerste echte eigen moestuintje aan. Niet veel later aten we, net als vroeger, van de tuin. Dat was fijn.

Het Kind ging ondertussen maar weer eens op kamp en over naar atheneum 2, ook fijn, we konden tussen alle ziekenhuisafspraken door zelfs nog op vakantie, hoe fijn was dat, zeilden de Vlakke Brekken in Fryslân, superfijn, en ik kreeg (eindelijk!) een ukelele en leerde erop spelen. Fijn, fijn, fijn.

En, na een niet geplande sabbatical, ben ik er weer. Dat voelt ook wel fijn. Dat ziekenhuisgedoe gaat vooralsnog gestaag door, het is nog maar de vraag wat voor jaar 2018 wordt, maar. Is het dat niet altijd. Ik begon het jaar in ieder geval goed met een yoga reis. En nu dit blogje.

 

6 reacties »

RSS feed voor reacties op dit bericht.

 1. Fijn dat je er weer bent. Ik hoop dat 2018 een beter jaar wordt. En hoop ook weer af en toe wat te lezen over je huisje aan de zee de moestuin en het kind.

  Comment by Sandra — 07/02/2018 #

 2. @sandra, dat is ‘t plan!. ツ

  Comment by de mama — 07/02/2018 #

 3. Fijn om hier weer iets te lezen. Hopelijk iets frequenter dan in de voorgaande periode inderdaad.

  Comment by Mrs. T. — 07/02/2018 #

 4. @mrs. t., ik ga m’n best doen! en kijken hoe het bij jou is!

  Comment by de mama — 07/02/2018 #

 5. Fijn dat je terug bent<3 Gelijk je site weer opgeslagen bij m'n blogrondje :-)

  Comment by Saskia — 10/02/2018 #

 6. @saskia, thnx! ツ

  Comment by de mama — 10/02/2018 #

Een reactie plaatsen

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.