.au collège, deuxième partie

december 5, 2016 on 10:08 am | In ge | 5 Comments

Vorige week hadden we de eerste tienminutengesprekken op het ECL. En ik weet niet, na 5 jaar dagelijks rond te hebben gelopen bij Het Kind op school, voelt het hier heel raar. Alsof ik te gast ben. Wat ik natuurlijk ook soort van ben, maar als je ziet hoeveel geld we aan het begin van het schooljaar overgemaakt hebben, zou je toch op z’n minst een eigen kantoortje verwachten. Al was het maar alleen voor dit soort gesprekken.
Nu zaten we maandagavond, vrij laat vond ik zelf voor een tienminutengesprek, zo tegen negenen, in een iets te warm gestookte mediatheek en woensdagavond in het biologielokaal, waar steeds de verlichting uitging, iets met bewegingssensoren, en daarna nog in de aula, op net niet gehoorafstand van d’overige gesprekken.
Maar.
De sfeer was goed, de gesprekken waren goed en onze indruk van deze school en haar onderwijzers blijft vooralsnog onverminderd positief. Ook al dacht de muziekdocent dat Het Kind dat nog twaalf moet worden, al dertien was.
Elke keer als ik het plein weer af loop daar, zucht ik even. Ben ik bijna een beetje jaloers op Het Kind. Gelukkig beseft ‘ie hoe ‘ie boft met deze school. En z’n klas. En dit straalt ‘ie dan ook uit op de eerste schoolfoto.

Untitled

Groot, groot kind, ik hou ook zo mutsje veel van jou!

5 reacties »

RSS feed voor reacties op dit bericht.

 1. SUPERRRR!!! Het straalt inderdaad van hem af!! Wat fijn dat het zo goed gaat!

  Comment by Maaike — 05/12/2016 #

 2. Fijn dat het goed gaat.
  Mooie foto.

  Comment by Mrs. T. — 05/12/2016 #

 3. Aww da’s een mooie foto! Goed in z’n vel indeed :-)

  Comment by Desire — 05/12/2016 #

 4. Kleine jongens worden veel te snel groot! Gelukkig doet hij het goed op school, dat is belangrijk!

  Comment by annouska — 09/12/2016 #

 5. Hij ziet er uit alsof ie meer dan klaar is voor een stralende toekomst. Hoe kan het ook anders met zo’n moeder. Uit eigen ervaring weet ik dat je een goede, toegewijde moeder levenslang met je meedraagt. Het is hem gegund net zoals jou de vreugde van het meebeleven gegund is.

  En verder hoop ik dat hier weer snel nieuwe blogjes gaan komen. Want wij lezers kunnen je niet missen ook al zijn we nog zo stok!! :-)

  Comment by plato — 10/03/2017 #

Een reactie plaatsen

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.