.net op tijd

februari 16, 2016 on 11:25 pm | In ge | 6 Comments

Ergens midden augustus, heerlijk altijd zo rond m’n verjaardag, voel ik me meestal op m’n best. Genoeg zon en vrije tijd gehad om helemaal op te laden, een lekker kleurtje en aardig in de buurt van m’n zomergewicht, och, dan voel ik me zo lichtvoetig.
Maar dan.
Een half jaar later, zeg gister, voel ik me op m’n slechtst. Gebrek aan zon en vrije tijd, zo wit als de leitjes en nog altijd op m’n wintergewicht, voel ik me vooral moe. Te moe om zelfs maar te slapen, lijkt het wel.
Na een doorwaakte nacht zag ik mezelf gister in de spiegel en dacht, oh ja, midden februari. Ik rolde m’n yoga-matje maar weer eens uit. Adem in, adem uit, nog even volhouden.

En toen scheen ineens vandaag de zon alsof ’t lente was, was ik ook nog onverwacht de hele middag vrij en liep ik over het strand schelpjes te zoeken voor m’n hartje.
Echt.
Nét op tijd.

Untitled

Untitled

Untitled

6 Comments »

RSS feed for comments on this post.

  1. Wat heerlijk, hè? Kijk maar vaak terug naar deze foto’s als het weer eens somber weer is en je denkt dat het nooooooooit meer goed komt in Nederland met het weer!

    Comment door Kwan — 17/02/2016 #

  2. @kwan, ik zag al dat ik ze dit weekend weer HARD nodig ga hebben! 😉

    Comment door de mama — 17/02/2016 #

  3. Ik was er vandaag ook nog 2 uur. Heerlijk. Van het weekend regen dus genieten NU! #omdathetkan #lovethebeach #lovethesun #lentekriebels

    Comment door Inge — 19/02/2016 #

  4. @ing, ja, vandaag was weer zo’n kadootje! 🙂

    Comment door de mama — 19/02/2016 #

  5. Ik kan niet wachten tot we weer dagelijks van die heerlijke dagen met mooi weer hebben.

    Comment door annouska — 22/02/2016 #

  6. @annouska, ik ook nauwelijks. heb al steeds dat liedje ‘zeg lente, kom nu maar tevoorschijn’ in m’n hoofd!

    Comment door de mama — 24/02/2016 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.