.overlap

augustus 3, 2008 on 3:48 pm | In Logging(e), Vakantie | 14 Comments

Ik We hadden een hele fijne dag gisteren. O ja. En dat terwijl ik er nog zo geen zin in tegenop zag. Maar nadat ik het halve huisje had omgetoverd in een speelparadijs voor peuters, met een speciaal babyhoekje ook nog, en een bolletje of veertig had gesmeerd, kon de pret beginnen.

Maar first things first.
Vrijdag.
Ontmoeting met-k.com.

Vlak voor ze er was, smste ze me dat ze de zee al rook. Ik twijfelde of ik nu te weinig in de trein zat of al te lang aan zee woon. Of en waterverf.
We liepen over het strand, voetjes in het zand. Ik vertelde haar dat ik vriendjes was geworden met het zand. Ik geloof dat ze me begreep.
We dronken wat bij Jeroen en liepen daarna de zee in. En door. En uit. Over het strand, door het dorpje, naar m’n thuisje. Alwaar ik Vriendje belde en te horen kreeg dat Peuter Echt (!) Zelf (!) had gezwommen in het zwembad! Door de duinen, vijf paar groene en vijf paar zwarte teentjes, om uiteindelijk uit te komen bij Wim, die op het punt stond de keet dicht te gooien.
Dus naar Knus. Puttin’ our feet up.

Vriendje en Peuter waren inmiddels ook van de partij en met z’n allen aten we frietjes met Van Dobbe on the side. En we kletsten maar door. En door. En waren zo verschillend en zo hetzelfde. Anders, uniek en ik dacht aan
I know there is strength
in the differences between us
and I know there is comfort
where we overlap

en over waar, hoe en wie zij over tien jaar zou zijn.

*Foto: Karin. En nee, ik ben dat enige echte kekke kustpakket heus niet vergeten.

14 Comments »

RSS feed for comments on this post.

 1. en over de kadootjes, o ik kreeg zoveel kadootjes de afgelopen dagen, vertel ik (U later) nog.

  Comment door de mama — 03/08/2008 #

 2. heb daar later, in de trein naar huis,
  nog veel over gedacht. (onder andere.)
  is het een voordeel om te weten
  waar je over tien jaar bent,
  of is het een voordeel niet
  te weten waar je over tien jaar bent?

  Comment door karin r. — 03/08/2008 #

 3. een logontmoeting! leuk..en ook leuk dat het klikte…altijd spannend.

  Comment door margriet — 03/08/2008 #

 4. @karin : ik zou het niet weten. noch of het een voordeel is, noch waar ik over tien jaar ben. toch denk ik – ook – dat het te maken heeft met dromen.
  en – zelfs – met reizen.

  Comment door de mama — 03/08/2008 #

 5. (maar dan dus niet letterlijk * waar)

  Comment door de mama — 03/08/2008 #

 6. @K: ik zou dan continu proberen
  om het nét ff anders te laten gaan
  gewoon, lekker baldadig

  @I: leuk dat jullie gemeet hebben, ’t leest lekker weg.

  Comment door sana — 03/08/2008 #

 7. Hé..klinkt helemaal leuk die ontmoeting! Maar waar ik dan weer meer aan zit te denken: Was je nou jarig? K’weet het niet meer zeker, maar had ik daar niet is over gelezen? Als het zo was van harte! Zo niet dan toch 🙂

  Comment door Annemarie — 03/08/2008 #

 8. Hartstikke leuk dat het klikte, leuk die ontmoetingen.

  Comment door Thom, Nynke & Thijmen — 03/08/2008 #

 9. bijzonder, juliie ontmoeting. Kende jullie elkaar niet in real life. Ik ontmoette in t weekend mensen achter hun logs in t echt. Alsof je die jaaaren kent. T waren toch echt wildvreemden eigemnlijkvoor deze jongen, maar helemaal niet. Ik ben er nog verbaasd over

  Comment door Maurice — 04/08/2008 #

 10. achter real life een?

  Comment door Maurice — 04/08/2008 #

 11. Een vreemde gedachte: mensen met wie je virtueel omgaat, blijken echt van vlees en bloed. Alsof je ze zo bij de bakker vandaan haalt. Maurice was gewoon Maurice, Harrie gewoon Harrie en Plato gewoon Willem. En zo zal de Mama gewoon Inge zijn zoals ik haar ken van de weblog.

  Leuk dat jullie zo’n fijne dag hadden. Verdiepend. Inge, waar zal jij over 10 jaar staan? En ik zelf? Heb ik dan de strijd tegen het onkruid van het leven gewonnen. Vecht ik nog immer door? Wie weet het?

  Comment door plato — 04/08/2008 #

 12. zoals de kern van haar weblog had plato ook kunnen schrijven, hè?

  Comment door Maurice — 04/08/2008 #

 13. Wat leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben! En wat een mooie teentjes foto ook. De zwarte nageltjes (als ik het goed zag) moeten (als ik goed geinformeerd ben door de tenenlezer(es)) van een geordend persoon zijn ( : Je hebt geen idee wat je tenen kunnen vertellen.

  Comment door mir — 04/08/2008 #

 14. wat leuk zeg, die weblog-meetings… 😀 kan erover meepraten! 😉 Klinkt als een super dag!

  Comment door Marieke — 04/08/2008 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.