.decide what to be and go be it

februari 13, 2019 on 2:51 pm | In ge | 12 Comments

Ik heb er nogal een handje van om, als ik net ergens werk, meteen van alles te willen veranderen. ‘Yoga!,’ riep ik half september dan ook enthousiast op m’n nieuwe werk, waar ik tenslotte al weer twee weken rondliep. ‘Iemand zou yoga moeten doen met die kinderen, kunnen we dat niet regelen?’
Maar er werd al zoveel extra’s gedaan, er moest ook nog gewoon gerekend en getaald worden, naar kennis, en naast de reguliere gymlessen hadden we ook al twee extra sporttypes die met de kinderen sportachtige dingen kwamen doen en alles kost geld.
Nieuw jaar, nieuwe kansen.
‘Ik ga yoga doen met die kinderen,’ zei ik, heel kalm, want ik had al ruimte en matjes geregeld, en besloten dat ik een yogajuf ging worden ben.
De inschrijvingen stroomden binnen, eind januari gaf ik de eerste lessen en nu is het een ding. Op dinsdag doen we yoga. De kinderen vinden het nog fijner dan ik dacht, en ik ook.

Close your eyes and imagine the best version of you possible. That’s who you really are, let go of any part of you that doesn’t believe it.

12 reacties »

RSS feed voor reacties op dit bericht.

 1. Mooi doorgezet. Is het nu in plaats van gym of komt het gewoon boven op de andere activiteiten?
  Het ziet er wel als een succes uit.
  Leuk joh!!

  Comment by Platoonline — 13/02/2019 #

 2. @plato, boven op de andere activiteiten. maar alle extra activiteiten zijn facultatief. en het is idd een groot succes en zo onwijs leuk! ツ

  Comment by de mama — 14/02/2019 #

 3. Leuk! Yoga op school. Wat zit jij bij een leuke school.

  Comment by Sandra — 15/02/2019 #

 4. Heerlijk om te zien! Ik mag dan zelf niks hebben met yoga, het is fantastisch om te lezen hoe enthousiast de kinderen zijn (en dat ze dus even lekker niet op schermpjes zitten enzo;)).

  Comment by Naomi — 18/02/2019 #

 5. @sandra, dat klopt. en ik probeer ‘m waar mogelijk nog leuker te maken. ツ
  @naomi, ik had 5 jaar geleden ook nog niks met yoga, minder dan niks misschien wel. hoop op deze manier deze generatie kinderen het eerder mee te geven. <3

  Comment by de mama — 18/02/2019 #

 6. Goed gedaan zeg.

  Comment by Mrs. T. — 18/02/2019 #

 7. @mrs. t., dank je! ツ

  Comment by de mama — 18/02/2019 #

 8. Ik kom nog even meedoen met yoga hier. Fijn om te lezen dat het zo’n groot succes is. Die kinderen zullen je niet snel vergeten, denk ik. Wat een mooi initiatief van jou.

  Comment by Platoonline — 21/02/2019 #

 9. Ik denk dat het heerlijk rustgevend is voor die kinderen, fijn dat het zo goed bevalt.

  Comment by Villasappho — 12/03/2019 #

 10. En zo heb je dat maar weer mooi voor elkaar :)

  Comment by Aukje — 03/04/2019 #

 11. Ach zit een beetje in de aard van het beestje he .. Je bent gewoon leuk en net iets anders dan een ander. Houden zo ;)

  Comment by Henry Bl@ — 22/02/2020 #

 12. Hahaha .. Wat een dombo ben ik .. Dit is een blog van zowat een jaar terug! Je bent al een tijdje in pauzemood .. ;)

  ps ik blijf dat theekopje hieronder geniaal vinden! :)

  Comment by Henry Bl@ — 29/02/2020 #

Een reactie plaatsen

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Entries and comments feeds.